nieuws

Bouwstart Parq Residence in Wassenaar

Projectontwikkeling

Bouwstart Parq Residence in Wassenaar
Parq Residence in Wassenaar

APF International, Cordeel en Solvast zijn begonnen met de transformatie, restauratie en nieuwbouw van het voormalige Johannahuis in Wassenaar.

Onder de naam Parq Residence worden zowel in het rijksmonument aan Schouwweg 72 als in de nieuwe vleugel 35 luxe en zeer grote appartementen gerealiseerd. De monumentale ruimtes, zoals de entree en binnentuin worden in oude luister hersteld.

APF en Cordeel hebben deze herontwikkeling in samenwerking met Solvast geïnitieerd. De appartementen worden naar verwachting in het voorjaar van 2019 opgeleverd aan de kopers. Voor aanvang van de werkzaamheden is reeds 50 procent van het project verkocht. De appartementen van 147 tot 263 m2 kosten 800.000 tot 1,2 miljoen euro, aldus Funda.nl.

Reageer op dit artikel