nieuws

Bouw eerste project in Haarzicht Vleuten

Projectontwikkeling

Bouw eerste project in Haarzicht Vleuten
woningen in Haarzicht Vleuten

AM realiseert in de eerste fase 49 rijwoningen in woonwijk Haarzicht in Vleuten. Haarzicht wordt de eerste duurzame, gasloze wijk in Utrecht met uiteindelijk 510 woningen.

De locatie Haarzicht ligt ten noordwesten van de kern Vleuten in Utrecht-stad. Naar verwachting start de bouw van Haarzicht in het vierde kwartaal van 2018. De realisatie is in handen van Plegt-Vos West.

Naast 49 woningen in het deelproject van AM komen er ook voorzieningen in Haarzicht, waaronder een basisschool, gymzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Fase 1 bestaat uit twee verschillende woningtypes van 122 tot 161 m2. De koopsommen liggen tussen 358.000 en 492.000 euro. Het ontwerp van Haarzicht komt van LSWA Architecten.

Reageer op dit artikel