nieuws

20 verplaatsbare woningen in Sneek opgeleverd

Projectontwikkeling

In Sneek zijn op 22 februari 2018 20 verplaatsbare woningen opgeleverd in de wijk Tinga. Er was veel belangstelling voor deze ‘tiny houses’.

20 verplaatsbare woningen in Sneek opgeleverd
20 Heijmans One-woningeni in Sneek

Met de plaatsing van deze woningen spelen corporatie Accolade en de gemeente Súdwest-Fryslân in op de vraag naar woningen voor kleine huishoudens. De woningen staan hier tien jaar en krijgen dan een nieuwe bestemming. Tien van de twintig woningen zijn voor statushouders. De andere tien voor regulier woningzoekenden.

De woningen zijn een ontwerp van en geleverd door bouwbedrijf Heijmans. Op dit moment staat de teller bij Heijmans op 135 bestelde en geleverde exemplaren van de Heijmans One. De woningen hebben een oppervlakte van 39 m2.

 

Reageer op dit artikel