nieuws

Start bouw bedrijfsverzamelgebouw Poort van Breukelen

Projectontwikkeling

Start bouw bedrijfsverzamelgebouw Poort van Breukelen

De bouw van het duurzame bedrijfsverzamelcomplex Poort van Breukelen gaat donderdag 18 januari officieel van start.

Dat meldt projectontwikkelaar Rijn & Vecht Projectontwikkeling. Het project ligt aan de  Amerlandseweg bij het NS Station in Breukelen.

Maarten Rövekamp van Rijn & Vecht Projectontwikkeling : ‘Het mooie aan dit project is dat alle kantoor- en bedrijfsmeters eigendom worden van de gebruikers of individuele investeerders. Vaak is dit soort panden in eigendom van een institutionele belegger, hier is dat niet het geval. De gebruikers zijn eigenaar en allen baas in eigen pand. ‘

Het nieuw te bouwen complex kent vijftien kantoor-/bedrijfsruimten. Het wordt een multifunctioneel gebouw waarvan nog enkele units beschikbaar zijn voor koop of huur.  In de Poort van Breukelen vestigen zich regionale en lokale bedrijven. Er komen zo’n honderd mensen te werken. Romijn Bouw uit Kockengen verzorgt de bouw in opdracht van Rijn & Vecht Projectontwikkeling.

Bij de bouw worden duurzame en waar mogelijk onderhoudsvrije materialen gebruikt en het complex is optimaal geïsoleerd. Op het dak is ruimte voor zonnepanelen om de stroomvoorziening duurzaam op te wekken. De gebruikers van de Poort van Breukelen kunnen het pand in het vierde kwartaal van 2018 betrekken.

Reageer op dit artikel