nieuws

Foodhallen komen naar Rotterdam

Projectontwikkeling

Rotterdam krijgt er een culinaire attractie bij. Onder in het monumentale Pakhuismeesteren op de Wilhelminapier komen de Foodhallen.

Foodhallen komen naar Rotterdam
De Pakhuismeesteren in Rotterdam

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse Foodhallen gaan deze zomer open. Chu, de Rotterdamse mede-eigenaar van de Amsterdamse Foodhallen, is op zoek naar vijftien horeca-ondernemers die een stand willen huren.

Voor Chong Chu was het logisch om naar zijn eigen stad uit te breiden, vertelt hij. De Rotterdamse foodhallen worden geen kopie van de Amsterdamse, zegt Chu. ‘Ze moeten een afspiegeling worden van Rotterdam. De karakteristieken van de stad moet je terug zien bij de ondernemers en het aanbod.’

In de Foodhallen moet straks van alles te krijgen zijn: van makkelijk aanbod tot aan het hogere segment. In Amsterdam waren de Foodhallen volgens Het Parool in 2015 de grootste horecahype van het jaar. Rotterdam heeft overigens ook al de Markthal en – op een paar minuten lopen van de Pakshuismeesteren – de Fenix Food Factory op Katendrecht.

 

Reageer op dit artikel