nieuws

Extra woningen in Brandevoort Helmond

Projectontwikkeling

Extra woningen in Brandevoort Helmond
woningen Brandevoort in Helmond

De gemeente Helmond en Hurks-Adriaans hebben een overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 242 extra woningen in De Veste, Liverdonk en Hazenwinkel in Brandevoort fase 2.

Dat meldt de bouwcombinatie Hurks-Adriaans. Deze woningen komen bovenop de eerdere afspraken voor de ontwikkeling en realisatie van 1.000 woningen, waarvan er ondertussen ruim 200 zijn opgeleverd. Het project ‘wij bouwen brandevoort’ is een samenwerking tussen Hurks bouw & vastgoedontwikkeling en Adriaans Bouwgroep. Het team omvat ook architecten, stedenbouwkundigen, makelaars én kopers.

Het is volgens de bouwcombinatie een feit dat Brandevoort een succes is. Zowel nationaal als internationaal heeft dit Helmondse stadsdeel veel lof geoogst. Aan Hurks – Adriaans de ambitieuze taak dit niveau te handhaven en hier met deze uitbreiding een passend vervolg aan te geven. In totaal komen in Brandevoort 6.000 woningen, waarvan er nu zo’n 3.500 zijn gerealiseerd.

Reageer op dit artikel