nieuws

Bedrijfsruimte concept voor ZZP-vakmensen

Projectontwikkeling

Company Cubes heeft een bedrijfsruimte concept gelanceerd voor de snelgroeiende groep ZZP-vakmensen.

Bedrijfsruimte concept voor ZZP-vakmensen

Company Cubes biedt naast bedrijfsruimte ook professionele ondersteuning en netwerkmogelijkheden. Dus bedrijfsruimte, support en community onder één dak. De verkoop van de 64 units het eerste bedrijfsverzamelgebouw van Company Cubes gaat binnenkort van start. Het pand van 2.628 m2, waarmee een investering van 3,95 miljoen euro is gemoeid,  ligt aan de A28 bij Soesterberg.

In Nederland zijn op dit moment ongeveer 1 miljoen ZZP’ers actief waarvan 600.000 technische vakmensen en 400.000 kenniswerkers. De kenniswerkers worden op dit moment ruimschoots gefaciliteerd in huisvestingsconcepten door partijen zoals Regus, Tribes en Spaces.

Echter, voor de 600.000 ZZP-vakmensen die met hun handen werken, is tot nu toe niets geregeld. Company Cubes introduceert een concept waarbij bedrijfsruimte, support en community gecombineerd worden. Het bedrijf is een initiatief van de vastgoedmannen Wouter Vermeulen en Peter van der Dussen.

Reageer op dit artikel