nieuws

Vorm levert AH XL Zaandam op

Projectontwikkeling

Vorm levert AH XL Zaandam op
AH XL Zaanstad

Vorm Ontwikkeling heeft een AH XL aan de Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum opgeleverd en geopend.

De Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum en de naastgelegen AH-XL zijn een ontwikkeling van Vorm. De zorgboulevard is in 2016 opgeleverd. In april 2017 is het heiwerk voor de AH-XL van start gegaan en na een bouwtijd van zeven maanden geopend voor het publiek.

De nieuwe supermarkt heeft een oppervlakte van 3.800 m2 met daarboven een tweelaagse parkeergarage met ruim 300 parkeerplaatsen, beide gerealiseerd door Vorm Bouw. Deze AH XL langs de A7 beschikt over innovatieve concepten, zoals de verse kruidenpluktuin, vers gebrande noten, een volledig AH to go assortiment, een AH pick-up point en een groot Scan & Go-gedeelte.

Vers speelt in deze nieuwe AH XL een belangrijke rol, net als energiebesparende maatregelen. Opdrachtgevers zijn Ahold Europe Real Estate & Construction en Civilus. De architect van deze supermarkt is Mecanoo uit Delft.

Reageer op dit artikel