nieuws

‘Duurzaamheid: experimenteer nu het nog kan’

Projectontwikkeling

‘Duurzaamheid: experimenteer nu het nog kan’
Paviljoen Circl, Amsterdam

De beroepsvereniging ULI organiseert op 25 januari een bijeenkomst met het thema ‘Duurzaamheid: experimenteer nu het nog kan’.

Xander Bueno de Mesquito (Hotel Amstelkwartier), Chantal Vos (Doepel Strijkers), Jarno Weishut (Green Village), Gert-Jan Teunissen (Traject) en Petran van Heel (ABN Amro) laveren tijdens het programma langs kansen, valkuilen en lessen.

Circulair bouwen is dagelijkse praktijk aan het worden. Het is een ontdekkingstocht langs nieuwe concepten en het toepassen van innovaties op grote schaal. Er zijn fraaie voorbeelden van circulair bouwen gerealiseerd als Circl, hotel Amstelkwartier en de woontoren Spakler in Amsterdam. Projecten met een eigen verhaal en een bijzonder resultaat, tot stand gekomen op een moment dat de regelgeving nog embryonaal is. Dat heeft volgens ULI voordelen, want juist het experiment heeft ruimte nodig.

De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 19.00 uur en wordt gehouden in Circl, Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam. De kosten bedragen 95 euro voor niet-leden (ULI-leden: gratis). Opgeven en meer informatie bij ULI.

Reageer op dit artikel