nieuws

QX Real Estate mag monumentaal gemeentehuis Oostvoorne transformeren

Projectontwikkeling

QX Real Estate is door de gemeente Westvoorne gekozen voor de transformatie van het voormalig en monumentale gemeentehuis aan de Hoflaan 6 in Oostvoorne.

QX Real Estate mag monumentaal gemeentehuis Oostvoorne transformeren

QX Real Estate werd gekozen uit de vijf initiatieven die zijn ingediend voor de invulling van het oude gemeentehuis in Oostvoorne. Het plan van QX Real Estate richt zich op prestigieuze horeca, vergaderfaciliteiten en kantoorruimte in het voormalige gemeentehuis.

Het gemeentehuis in Oostvoorne heeft sinds enkele maanden geen vaste gebruiker meer. Om snel tot een nieuwe invulling te komen, konden maatschappelijke en commerciële initiatiefnemers hun plannen voor het gebruik van het pand tot en met 1 juli 2017 indienen.

Reageer op dit artikel