nieuws

MG Real Estate realiseert nieuwbouw voor Yusen

Projectontwikkeling

MG Real Estate is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor Yusen Logistics op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal.

MG Real Estate realiseert nieuwbouw voor Yusen
Yusen Logistics op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal

Dat doet de ontwikkelaar in antwoord op de toenemende vraag naar hoogwaardige logistieke oplossingen voor geneesmiddelenproducenten in Nederland. De bebouwde oppervlakte (opslagruimte en kantoor) zal in totaal 11.225 m2 bedragen. Het complex wordt begin 2018 opgeleverd aan Yusen Logistics. ‘Dit nieuwe project onderstreept onze strategie om de healthcare-activiteiten in Europa sterk te ontwikkelen’, aldus Piet Boogaard, managing director van Yusen Logistics Benelux.

MG Real Estate is een Europese private ontwikkelaar met een sterke expansie strategie om de komende jaren verder internationaal uit te breiden. Daarvoor heeft het grote grondposities verworven in Denemarken, Luxemburg en Nederland. Zo zal MG in Eindhoven de komende jaren in samenwerking met SDK vastgoed en Volker Wessels Logistics 90.000 m2 logistiek vastgoed ontwikkelen. De transactie in Roosendaal kwam tot stand door bemiddeling van Industrial real estate partners.

Reageer op dit artikel