nieuws

Hurks opent nieuwe vestiging in Utrecht

Projectontwikkeling

Hurks opent nieuwe vestiging in Utrecht
Orteliuslaan 100 Utrecht

Hurks bouw & vastgoedontwikkeling heeft onlangs de deuren geopend van een nieuwe vestiging in Utrecht.

De Utrechtse vestiging is ondergebracht in kantoorgebouw Courtyard Building in Papendorp. Het gebouw ligt aan de Orteliuslaan 1000 te Utrecht nabij de snelweg A2. Hurks heeft 390 m2 kantoor gehuurd. De verhuurder werd daarbij geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

De opening stelt Hurks in staat dicht op de markt te opereren. Het bedrijf is in de regio actief met projecten als Leidsche Rijn Centrum, Zijdebalen, Kanaleneiland en het St. Antonius Ziekenhuis. Ook heeft Hurks bouw & vastgoedontwikkeling werken onder handen in Amsterdam.

Het hoofdkantoor van Hurks blijft gevestigd aan de Pastoor Petersstraat 3 te Eindhoven. De Hurks-vestigingen in Den Bosch en Almere zijn gesloten.

 

Reageer op dit artikel