nieuws

Borghese slaat eerste paal voor DC HelloFresh

Projectontwikkeling

Borghese slaat eerste paal voor DC HelloFresh
Rutger-Jan Broekhoven (Borghese), Marc Rosier (Wethouder Zoetermeer), Maartje Frederiks (HelloFresh), Albert Abee (Wethouder Lansingerland), Leen Menken (Leen Menken), Thomas Griesel (HelloFresh) en Olaf Vreeburg (HelloFresh)

Borghese Logistics heeft op bedrijventerrein Prima in Bleiswijk de eerste paal geslagen voor het nieuwe e-commerce distributiecentrum van HelloFresh.

Eind september 2017 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe e-commerce distributiecentrum van HelloFresh dat wordt gebouwd op het bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk. Het project bestaat uit 19.436 m2 bedrijfsruimte, 1.424 m2 kantoor en 133 parkeerplaatsen. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden medio 2018.

Bij het ontwerp van het e-commerce distributiecentrum is veel aandacht besteed aan het verminderen van de effecten van de toekomstige activiteiten op de omgeving en het milieu. Het distributiecentrum wordt geleverd met een Breeam Excellent certificaat. Als speler in de Food & Beverage-sector voldoet het distributiecentrum van HelloFresh aan de specifieke eisen die gelden voor de opslag van verse goederen.

Cushman & Wakefield heeft de totstandkoming van de ontwikkeling begeleid.

Reageer op dit artikel