nieuws

Rent-All breidt uit Business Park Amsterdam Osdorp

Projectontwikkeling

Rent-All breidt uit Business Park Amsterdam Osdorp
Rent-All op Business Park Amsterdam Osdorp

Rent-All is gestart met de uitbreiding van zijn pand op Business Park Amsterdam Osdorp. Het kantoor met opslagruimte waarin moederbedrijf Focus Amsterdam sinds 2009 is gevestigd, wordt uitgebreid met 2.036 m2 bvo naar ontwerp van Penta Architecten.

Op de kavel van bijna 4.500 m2 wordt 500 m2 kantoorruimte en 2.100 m2 warehouse met vier loading docks en een overheaddoor bijgebouwd. De oplevering door Boelens de Gruyter in samenwerking met Pleijsier Bouw staat gepland voor maart 2018. Focus Amsterdam verzorgt het geluid, licht en beeld van (inter)nationale zakelijke evenementen, concerten en theaterproducties. In de vestiging op Business Park Amsterdam Osdorp werken na de uitbreiding 55 mensen.

Business Park Amsterdam Osdorp ligt in Amsterdam Nieuw-West. Momenteel zijn er zo’n twintig bedrijven gevestigd. De ontwikkeling van Business Park Amsterdam Osdorp Fase 2 (25 hectare) is in voorbereiding. Het terrein is een gezamenlijke ontwikkeling van regionale gebiedsontwikkelaar SADC en gemeente Amsterdam.

Reageer op dit artikel