nieuws

Landal voegt nieuwe parken toe aan portefeuille

Projectontwikkeling

Landal voegt nieuwe parken toe aan portefeuille
Nieuw Landal-park in Volendam

Landal GreenParks laat een nieuw vakantiepark realiseren met 42 huizen aan het Markermeer in Volendam. In de Duitse badplaats Ostseebad Boltenhagen komt een nieuw park met in totaal 113 vakantiewoningen.

Van Wijnen Recreatiebouw zal de twee parken bouwen. Van Wijnen neemt ook de verkoop van de vakantiehuizen aan particuliere investeerders voor zijn rekening. Landal GreenParks wordt verantwoordelijk voor de verhuur en exploitatie. De twee ondernemingen hebben samen al meer vakantieparken gerealiseerd. Landal GreenParks maakte begin september al bekend een nieuw bungalowpark in Kaatsheuvel te bouwen, nabij attractiepark De Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Dat park wordt gebouwd in samenwerking met Van de Ven Bouw & Ontwikkeling, een dochterbedrijf van VolkerWessels.

Rivaal Roompot Vakanties breidt uit naar de kust van België en de Ardennen. Roompot heeft het nieuwe vakantiepark Breeduyn Village in Bredene geopend, met 63 luxevilla’s. Ook heeft Roompot twee Belgische kustcampings overgenomen met circa zevenhonderd staplaatsen. Deze parken worden samengevoegd en herontwikkeld tot een vakantiepark met huisjes, bungalows en caravans. Roompot is nog bezig met de realisatie van een recreatiepark in de Vlaamse Ardennen met 250 vakantievilla’s.

Reageer op dit artikel