nieuws

Foruminvest realiseert winkelcentrum Rome

Projectontwikkeling

Foruminvest realiseert winkelcentrum Rome
Gran Roma in Rome

Foruminvest en Ares 2002 starten de bouw van winkelcentrum Gran Roma in Rome. Het winkelcentrum heeft een omvang van 31.000 m2 bvo winkelruimte en 1.800 (gedeeltelijk ondergrondse) parkeerplaatsen.

Dat meldt de Nederlandse ontwikkelaar Foruminvest in een persbericht. Het geplande winkelcentrum ligt aan de oostkant van de interne ringweg van Rome. De opening is voorzien in maart 2019. Gran Roma krijgt 98 winkels, waaronder Zara, H&M, MediaWorld (MediaMarkt), Cisalfa (Intersport), Maison du Monde, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Flying Tiger, Calzedonia en Sephora.

Forum Real Estate Management zal het winkelcentrum in beheer nemen na de opening. Foruminvest ontwikkelde in Italië onder andere het winkelcentrum Gran Sasso Gran Shopping in Teramo (30.000 m2) en Mongolfiera Molfetta in Molfetta (35.000 m2). Naast de ontwikkeling van winkelcentra is Forum Real Estate Management actief als vermogensbeheerder voor een portefeuille van zeven winkelcentra met meer dan 500 winkels en een beleggingswaarde van meer dan 700 miljoen. De portefeuille zal naar verwachting komend jaar groeien naar ruim 1 miljard euro.

Reageer op dit artikel