nieuws

BPD/AM verkopen Zuidas-studio’s online

Projectontwikkeling

BPD/AM verkopen Zuidas-studio’s online
Amsterdam Zuidas The Gustav-daktuin

Ontwikkelcombinatie BPD/AM start 22 september met de online verkoop van 96 studio’s in Zuidas-woningproject The Gustav. De ‘goedkoopste’ studio van 32 m2 kost 180.000 euro.

De woonoppervlakten variëren van 32 m2 tot 50 m2 met koopsommen vanaf 180.000 euro met een jaarlijkse canonbetaling. Eerder zijn 29 appartementen en negentien studio’s in het zuidelijk gelegen gebouw in verkoop gegaan. De 96 compacte woningen komen in het noordelijk gelegen gebouw aan de Gustav Mahlerlaan, op de eerste tot en met de achtste verdieping.

De architectuur van The Gustav is modern, met veel lichtinval. In de parkeergarage onder het gebouw komen oplaadpunten voor elektrische auto’s, opstelplaatsen voor scooters en een gezamenlijke fietsenstalling. Op de begane grond is een horecagelegenheid. Ook is er een daktuin, die als een duinlandschap wordt ingericht.

Wie in The Gustav een studio koopt kan kiezen voor een woonklaarpakket en bepaalt samen met een wooncoach van EigenHuis-projecten de inrichting van de studio. Het woonconcept wordt turn-key opgeleverd. Op 22 september om 17.00 uur start de online verkoop. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 2 oktober 9.00 uur.

Reageer op dit artikel