nieuws

BPD transformeert Campinaterrein Eindhoven naar woonwijk

Projectontwikkeling Premium

Koninklijke FrieslandCampina en BPD hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van het voormalige Campinaterrein in Eindhoven. BPD realiseert hier een nieuw stadsdeel, waarbij de kanaalzone verandert in een duurzaam stadsgebied om te wonen, werken en recreëren.

BPD transformeert Campinaterrein Eindhoven naar woonwijk
BPD realiseert woonwerkwijk op Campinaterrein Eindhoven naar ontwerp van Studioninedots en Delva landscape architects.

Het Campinacomplex aan de Dirk Boutslaan werd in 1961 in gebruik genomen. Nadat FrieslandCampina de productieactiviteiten aan de Dirk Boutslaan in september 2015 heeft beëindigd, is de fabriek ontmanteld. Het Campinaterrein aan het Eindhovense Kanaal is door FrieslandCampina in …