nieuws

BPD start bouw woningen Oegstgeest

Projectontwikkeling

BPD start bouw woningen Oegstgeest
Viering start bouw Parksingel-fase 2 Oegstgeest

De bouw van 49 woningen van ParkSingel fase 2 in nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rhijn is begonnen. Oegstgeest, aannemer Dura Vermeer Bouw Zuid West en projectontwikkelaar BPD legden op 5 september de eerste vloerplaat.

ParkSingel fase 2, onderdeel van ParkSingel met totaal 130 woningen, bestaat uit 49 stadsvilla’s, herenhuizen en twee-onder-een-kap-villa’s. Voor het ontwerp van de prachtige woningen heeft Zeinstra Veerbeek Architecten zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde 19e-eeuwse Oegstgeester architectuur. Op 21 september start de verkoop van de volgende fase van ParkSingel, met 28 exclusieve woningen met de tuin aan het water.

In de nieuwe wijk zijn en komen de nodige voorzieningen. Naast de brede basisschool het Dok is een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Vanaf 2019 openen ook supermarkt Jumbo en dagwinkels zoals een traiteur, een bakker en een visboer de deuren.

Reageer op dit artikel