nieuws

Bouwstart 50 NoM-appartementen in Naaldwijk

Projectontwikkeling

In Naaldwijk is op 19 september 2017 de bouw begonnen van 50 koopwoningen in het complex Hoogeland Twins. De oplevering is medio 2018.

Bouwstart 50 NoM-appartementen in Naaldwijk
Appartementencomplex Hoogeland Twins, Naaldwijk

Het project kent al een lange historie. In 2015 werd het project nieuw leven ingeblazen en werd gekozen voor Nul op de Meter-appartementen. Vorm Ontwikkeling heeft het plan opgepakt en in 2016 is de verkoop voorspoedig van start gegaan. Alle woningen in het plan zijn verkocht.

De twee gebouwen – de Twins – tellen respectievelijk 26 en 24 woningen. De appartementen voor starters meten 75 m2 en kosten zo’n twee ton, de grotere zogeheten XL- en penthouse-appartementen kosten tussen 300.000 en 340.000 euro.

De gebouwen hebben daarnaast een stoere industriële architectuur. Het ontwerp kenmerkt zich verder door de grote glas vlakken, waardoor het lichte woningen zullen worden. Het project is ontworpen door architectenbureau Wubben Chan uit Monster.

In opdracht van Vorm Ontwikkeling is de realisatie van het project in handen van Waal Bouw uit Vlaardingen.

Foto's

Reageer op dit artikel