nieuws

Bouw Deltakwartier Arnhem in volle gang

Projectontwikkeling

Portaal, Amvest en Van Grunsven realiseren in het Arnhemse project Deltakwartier 151 vrijesectorhuurwoningen. De bouw is gestart, de verhuur van de eerst woningen begint 14 september.

Bouw Deltakwartier Arnhem in volle gang
Deltakwartier in Arnhem

Deltakwartier verrijst aan de rand van de wijk Presikhaaf in Arnhem Noord. Het project omvat onder andere 151 vrijesectorhuurwoningen in vier verschillende types, die in drie fases verhuurd worden. De bouw van Deltakwartier is inmiddels in volle gang. De eerste vijftien huurwoningen worden naar verwachting nog dit jaar opgeleverd.

Deze eengezinswoningen met een huurprijs vanaf 835 euro per maand zijn vanaf 14 september te huur. De verhuur van fase twee en drie volgen in 2018. De woningen worden verhuurd door Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars en ACM Vastgoed Management.

Reageer op dit artikel