nieuws

Bauhaus Venlo medio 2018 open

Projectontwikkeling

Bauhaus is in Venlo na bijna vier jaar vertraging de bouw gestart van zijn derde vestiging in Nederland. Bauhaus Venlo krijgt een oppervlakte van 18.000 m2.

Bauhaus Venlo medio 2018 open
Bauhaus-complex in Venlo

Dat heeft Bauhaus bekendgemaakt, schrijft dagblad De Limburger. De megawinkel moet in de tweede helft van 2018 zijn deuren openen. Het complex komt op een bedrijventerrein op de hoek Nijmeegseweg/L.J. Costerstraat. Behalve een bouwmarkt komt er een tuincentrum en drive-in voor het ophalen van gekochte spullen. De komst van Bauhaus liep bijna vier jaar vertraging op door procedures die werden aangespannen door onder meer bouwmarkten in de buurt.

Eind 2013 dacht de formule het complex nog voor kerst 2014 in Venlo te kunnen openen. Bauhaus opende dit voorjaar in Hengelo zijn tweede vestiging. In 2015 maakte de Duitse doe-het-zelfketen in Groningen zijn debuut op de Nederlandse markt. De volgende vestiging komt in Den Hoorn. Bauhaus wil in totaal vijftien winkels in Nederland hebben.

Reageer op dit artikel