nieuws

Woningen op Knorr-terrein Loosdrecht

Projectontwikkeling

Beryllus en Reshape Properties herontwikkelen het Knorr-terrein in Loosdrecht tot een gemengde woonwijk met 41 grondgebonden woningen en 54 appartementen.

Woningen op Knorr-terrein Loosdrecht
Knorr-terrein Loosdrecht

De grondgebonden woningen (een vrijstaande, 24 twee-onder-een-kap, 16 betaalbaar) zijn inmiddels allemaal verkocht en geleverd. Het appartementsgebouw met twintig sociale woningen is verkocht aan De Alliantie. Een aantal particulieren heeft het appartementsgebouw met 34 vrijesector huurappartementen gekocht.

Het Knorr-complex stond sinds acht jaar leeg. Beryllus en Reshape kochten het in 2016 van Unilever, waarna planvorming en bestemmingswijziging ter hand zijn genomen. Inmiddels is het complex gesloopt en gesaneerd en kan de bouw beginnen. Oplevering vindt plaats vanaf eind 2018. Aalberts Bouw uit Loosdrecht is hoofdaannemer.

Reageer op dit artikel