nieuws

Vierde home shop center Ahold naar Eindhoven

Projectontwikkeling

Vierde home shop center Ahold naar Eindhoven
AH Home Shop Center in De Meern

Ahold realiseert een home shop center van 18.000 m2 in Eindhoven. Het gaat om vierde logistieke complex van de supermarktketen voor de bezorging van online bestelde boodschappen.

Dat laat moederbedrijf Ahold weten. De vastgoedtak van Ahold levert de nieuwbouw aan Keten 15 dit najaar op. Vanuit dit complex zullen wekelijks 40.000 bestellingen bij klanten thuis worden bezorgd. Ook worden vanuit de nieuwe locatie de op ah.nl bestelde boodschappen klaargezet bij de pick up points in Brabant, Limburg en Gelderland. Vorig jaar verdubbelde Ahold al zijn home shop center in de De Meern.

Ahold heeft in Nederland nu vier home shop centers en 25 zogeheten hubs. Bij deze hubs, gelegen aan de rand van de stad, worden de online bestelde boodschappen met een grote vrachtwagen afgeleverd. Vanaf daar rijden kleinere bezorgauto’s de stad in. Klanten bestellen online niet alleen producten van Albert Heijn. Op de site ah.nl vinden zij een assortiment van 28.500 producten van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Ahold-dochter Bol.com heeft haar eigen logistieke netwerk.

Reageer op dit artikel