nieuws

Start verkoop project De Vlindertuin

Projectontwikkeling

In het nieuwbouwgebied Waelpark in de gemeente Westland gaat de eerste fase van het project Vlindertuin vrijdag 1 september in verkoop. In deze fase worden 24 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 70 huurwoningen gerealiseerd.

Start verkoop project De Vlindertuin

Het nieuwbouwgebied Waelpark is een langgerekt lint tussen de dorpen ’s Gravenzande en Naaldwijk. De Vlindertuin sluit aan op de nieuwbouwwijk Dijckerwaal ten noorden van de Naaldwijkseweg.

In totaal worden in De Vlindertuin 225 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Architect Schippers Architecten BNA heeft getekend voor het ontwerp van de woningen. Samen met projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling en gebiedsontwikkelaar ONW hebben zij het Waelpark uitontwikkeld. Koop-, en huurwoningen zijn in zelfde architectuur ontworpen.

De huurwoningen worden gerealiseerd in opdracht van een pensioenfonds dat wordt beheerd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De aanwezigheid van water en groen is een belangrijke kwaliteit van het nieuwe woongebied.

Reageer op dit artikel