nieuws

SnowWorld levert zonne-energie

Projectontwikkeling

SnowWorld levert zonne-energie
Snowworld Zoetermeer

SnowWorld Zoetermeer heeft in juli ruim 3.000 zonnepanelen op haar dak in gebruik genomen. Met de jaaropbrengst van de panelen kunnen 250 huishoudens van stroom worden voorzien.

Indi Energie heeft het gehele projectmanagement gedaan en de investering in de zonnepanelen. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, heeft de installatie van de zonnepanelen voor zijn rekening genomen en zal het onderhoud verzorgen.

Wim Moerman, cfo van SnowWorld: ‘De installatie van de zonnepanelen is een belangrijke stap in onze duurzaamheidsstrategie. Op zonnige dagen zullen de pistes van SnowWorld zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoefte.’ Eind augustus start Indi Energie met de installatie van een kleine 10.000 zonnepanelen bij SnowWorld in Landgraaf.

Reageer op dit artikel