nieuws

NRW Jaarcongres: Geluk verkoopt

Projectontwikkeling

Het NRW Jaarcongres 2017 op 7 september in Theater Amsterdam opent met Bill Kistler, executive vice president en managing director EMEA, ICSC.

NRW Jaarcongres: Geluk verkoopt
Winkelcentrum AaBe-fabriek Tilburg

Het thema van het congres is ‘geluk verkoopt’, waarbij de keynotespeakers vanuit verschillende vakgebieden de retail- en vastgoedontwikkelingen benaderen. Dat zijn John Rombouts van M2Leisure, Aat Vos over het belang van een dierbare openbare ruimte en ‘geluksprofessor’ Ruut Veenhoven.

Aan het einde van het congres is de uitreiking van de NRW Jaarprijs 2017, met daarbij de vijf genomineerde winkelcentra in de hoofdrol: Beverhof in Beverwijk, Nowadays in Amsterdam, Hanzewijk in Kampen, Kerkelanden in Hilversum en AaBefabriek in Tilburg.

Reageer op dit artikel