nieuws

Hudson’s Bay Amsterdam opent 5 september

Projectontwikkeling

Het eerste Nederlandse warenhuis van Hudson’s Bay gaat op 5 september open. Dan kan het winkelend publiek terecht in het warenhuis aan het Amsterdamse Rokin.

Hudson’s Bay Amsterdam opent 5 september
Artist-impresion-Hudsons-Bay-Tilburg

Op 7 september gaan de deuren van de winkels in Rotterdam en Den Haag open. Er was veel onduidelijkheid over de openingsdata van de winkels van de Canadese warenhuisketen. Die had eerder zelf midden augustus als tijdstip voor de opening van de Amsterdamse winkel naar buiten gebracht.

Later in september volgen nog zeven andere winkelopeningen voor Hudson’s Bay, op locaties waar voorheen warenhuizen van V&D zaten. De warenhuizen in Leiden, Breda, Maastricht, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch openen allemaal tussen 12 en 21 september.

Ook gaan binnenkort winkels open van Saks Off 5th, ook een dochterbedrijf van Hudson’s Bay Company. Op 7 september opent de eerste in Hoogstraat 185 in Rotterdam. Op 3.000 m2 winkeloppervlakte kan men terecht voor ‘aantrekkelijk geprijsde premium brands’ op modeterrein.  Een tweede vestiging komt in november in de  Kalvertoren in de Kalverstraat in Amsterdam. Het Amerikaanse bedrijf heeft plannen om nog meer winkels in Nederland te openen.

Reageer op dit artikel