nieuws

Cityside transformeert kantoorpand in Zoetermeer

Projectontwikkeling

Cityside transformeert kantoorpand in Zoetermeer
Cityside-Apartments-Apeldoorn

Cityside Apartments heeft een kantoorpand gekocht aan Duitslandlaan 440 in Zoetermeer. Hierin wil het bedrijf 47 appartementen realiseren.

Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Zoetermeer. In februari 2018 wordt begonnen met de verbouwing van dit complex dat de naam Euroside Apartments krijgt. In de zomer van 2018 worden ze opgeleverd. De tweekamerappartementen variëren in grootte van 37 m2  tot 58 m2.

Voor iedere woning in een Cityside-complex geldt dat deze standaard is voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche. Daarnaast krijgen huurders de beschikking over een gemeenschappelijk dakterras, een inpandige fietsen- en scooterstalling en een besloten City Gym: een gemeenschappelijke fitnessruimte waar huurders gratis gebruik van kunnen maken. Een aantal appartementen beschikt over een eigen balkon.

Eerder transformeerde Cityside al kantoren in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Amersfoort en Hoofddorp.

Reageer op dit artikel