nieuws

BAM transformeert kantoor Octrooiraad in Den Haag

Projectontwikkeling

BAM transformeert kantoor Octrooiraad in Den Haag
Willem Witsenplein 6 Den Haag

BAM Wonen verwacht eind 2017 te beginnen met de transformatie van het voormalige kantoor van de Octrooiraad aan het Willem Witsenplein 6 in Den Haag.

In het gebouw in de wijk Benoordenhout komen 54 appartementen met oppervlakten van 77 m2 tot 250 m2 en vier penthouses met oppervlakten van 196 m2 tot 226 m2. Alle woningen zijn bestemd voor de verkoop. Een nieuwe achtergevel maakt royale buitenruimtes op de zonzijde mogelijk. Ook is er volgens BAM bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details. De woningen bieden extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en gastenkamers.

Over de opdrachtgever voor de transformatie doet BAM desgevraagd geen mededelingen.

Reageer op dit artikel