nieuws

Pand Donghua opgeleverd in Alkmaar

Projectontwikkeling

Op het nieuwe bedrijventerrein De Etalage in Alkmaar zijn 7.500 m2 bedrijfshal, 1.200 m2 kantoor en vijf laaddocks van Donghua International opgeleverd.

Pand Donghua opgeleverd in Alkmaar

Het gaat om een project van VOF Etalage Projectontwikkeling, een samenwerking tussen Hoorne Vastgoed en Delta Onroerend Goed. De energievoorziening wordt gedekt door 650 zonnepanelen op het dak van de nieuwbouw. De komst van Donghua International betekent een flinke impuls voor het nieuwe bedrijventerrein De Etalage (17 hectare). Dat ligt op een zichtlocatie bij de A9 en het AZ-stadion, aan de rand van bedrijventerrein De Boekelermeer.

Donghua International is een wereldwijd opererende producent van industriële kettingen. Het bedrijf koos voor een industrieel vormgegeven logistiek bedrijfspand. De nieuwbouw is gerealiseerd in prefab beton, naar een ontwerp van Centrum Architecten. Aannemer Hercuton heeft het pand volledig hoogwaardig turn-key opgeleverd. Het complex wordt door VOF Etalage Projectontwikkeling langdurig verhuurd aan Donghua International.

De Etalage ligt aan de rand van het Alkmaarse bedrijventerrein De Boekelermeer. Inmiddels hebben zich ook andere gegadigden gemeld. De gronduitgifte vindt plaats vanaf minimaal 3.000 m2.

Reageer op dit artikel