nieuws

SSH& levert 390 studentenwoningen Arnhem op

Projectontwikkeling

Vanaf het nieuwe studiejaar biedt SSH& met de woontoren Helix onderdak aan zo’n 300 studenten in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Elders in Arnhem levert SSH& een pand voor negentig studenten op.

SSH& levert 390 studentenwoningen Arnhem op

Dat meldt de studentenhuisvester. Over een maand nemen de eerste studenten hun intrek in de voormalig kantoortoren van Rijkswaterstaat, die inmiddels volledig verhuurd is. Dan opent de woontoren ook officieel haar deuren. Niet alleen met Helix biedt SSH& veel studenten onderdak.

Ook in een SSH-pand aan de Zoomstraat worden binnenkort negentig appartementen opgeleverd aan studenten. Studenten hebben hier eveneens de beschikking over een appartement met eigen keuken, badkamer en toilet. Giesbers Ontwikkelen en Bouwen legt op dit moment de laatste hand aan de verbouwing.

Reageer op dit artikel