nieuws

Bouwstart 57 woningen Sassenheim

Projectontwikkeling

BAM Wonen heeft in opdracht van Holland Property Group het startsein gegeven voor de bouw van het project Het Koetsiershof in Sassenheim. Dit project bestaat uit 35 huurappartementen en 22 al verkochte eengezinswoningen.

Bouwstart 57 woningen Sassenheim
project Het Koetsiershof in Sassenheim

Het Koetsiershof is centraal gelegen in Sassenheim aan de Hoofdstraat, waar voorheen commerciële ruimtes stonden. De sloop van deze ruimtes is recent afgerond. Als alles volgens planning verloopt, is de verwachte oplevering in de zomer van 2018. De eengezinswoningen type B en ruimere eengezinswoningen type C uit de BAM Wooncollectie worden gebouwd in een hofstructuur. De woningen worden gerealiseerd in de jarendertig-architectuur.

Het gevelbeeld met kenmerkende horizontale belijning, traditionele dakvormen en grote dakgoten geven de woningen een stijlvolle uitstraling, aldus BAM Wonen. Het naastgelegen appartementencomplex krijgt vijf woonlagen. Ruim 90 procent van de kopers van de eengezinswoningen zal hun woning volledig woonklaar laten opleveren met hun favoriete woonsfeer van het concept Victor&Wonen.

Reageer op dit artikel