congres

Projectontwikkeling

Staatssecretaris Mona Keijzer op Retailagenda Wintercongres

Thema: retail

Prijs: €0

Staatssecretaris Mona Keijzer op Retailagenda Wintercongres
Mona Keijzer

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, is te gast op het Retailagenda Wintercongres op 19 februari in Hotel Nassau in Breda.

De staatssecretaris tekent een reeks nieuwe retaildeals en bezoekt ondernemers in de binnenstad. De Retailagenda houdt zich de komende jaren bezig met vijf thema’s: lokale transformatie, regionale sturing, huurmarkt, de human capital agenda en kenniscreatie & innovatie. Deze onderwerpen zullen ook centraal staan tijdens het congres.

Wethouder Adank van Breda licht tijdens het welkomstwoord toe waarom zijn stad is gekozen tot Beste Binnenstad 2017-2019. Onder leiding van Marijke van Hees, voorzitter van de Retailagenda, discussiëren wethouders van de pilotgemeenten Arnhem, Den Helder, Hardenberg, Meppel, Schiedam en Roosendaal over kansen, uitdagingen en leermomenten bij het toekomstbestendig maken van hun binnensteden. Het publiek kan reageren op uiteenlopende stellingen van onder meer de partners VNG en G32.

’s Middags kunnen deelnemers in een aantal cocreatiesessies kennis opdoen en praktijkervaring uitwisselen. Ook kunnen ze een tour maken door het Bredase winkelhart. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Reageer op dit artikel