nieuws

Nieuwenhuyze versterkt Capital Value

Loopbaan

Jeroen Nieuwenhuyze is per 1 november in dienst getreden bij Capital Value.

Nieuwenhuyze versterkt Capital Value
Jeroen Nieuwenhuyze

Nieuwenhuyze (26) zal zich als vastgoedadviseur gaan toeleggen op de toenemende vraag naar investeringen in zorgvastgoed. Hij werkte eerder bij Savills op de afdeling Investments.

Groeiende vraag

Manon Kuipers, adviseur zorgvastgoed bij Capital Value: ‘Onze dienstverlening op het gebied van zorgvastgoed breidt steeds verder uit. Steeds meer zorginstellingen zoeken samenwerkingspartners voor het vastgoed. Er liggen op dit moment veel kansen voor zowel beleggers als ontwikkelaars als corporaties om te investeren in dit segment. ‘

Behalve met Jeroen Nieuwenhuyze is het team van Capital Value onlangs ook versterkt met Frederique Wikkerink, projectassistent taxaties en Helga Copier-Van Bemmel in de functie van Financieel Medewerker.

Reageer op dit artikel