nieuws

Marco Keijzer naar Kadans Science Partner

Loopbaan

Marco Keijzer naar Kadans Science Partner

Marco Keijzer treedt 15 oktober in dienst bij Kadans Science Partner als projectmanager.

Keijzer zal zich bezig houden met onder meer de nieuwbouw van het 8.000 m2 grote multitenantpand Plus Ultra op de Zernikecampus in Groningen. Hij heeft MTS Bouwkunde en heao bedrijfskunde en informatica gestudeerd en werkte als projectleider voor bouwbedrijven.

Kadans Science Partner richt zich op succesvolle exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op en rondom science parks en universiteitscampussen. In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management, een Amerikaanse vermogensbeheerder met het hoofdkwartier in Los Angeles. Op basis van die joint-venture verwacht Kadans een forse groei van de portefeuille.

De Nederlandse vastgoedonderneming heeft een track record opgebouwd in onder meer Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda, Eindhoven, Helmond, in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit artikel