nieuws

Aandeelhouders Wereldhave akkoord met Matthijs Storm als ceo

Loopbaan

De aandeelhouders van Wereldhave zijn akkoord gegaan met de benoeming van Matthijs Storm tot ceo van het beursgenoteerde winkelvastgoedfonds.

Aandeelhouders Wereldhave akkoord met Matthijs Storm als ceo

Storm begint zijn nieuwe job per 1 augustus. De benoeming geldt tot april 2023. In de markt bestond geen twijfel dat de aandeelhouders zouden instemmen met de voordracht van de raad van commissarissen. Hij volgt Dirk Anbeek aan. Onder analisten ligt Wereldhave de laatste jaren onder vuur vanwege de ondermaatse prestaties van het aandeel en bovenal de tegenvallende resultaten van de Franse portefeuille. Storm heeft onder meer de zware taak om Wereldhave weer in de gunst van beleggers te brengen.

Storm (40) geldt als een internationaal ervaren vastgoedprofessional met uitgebreide kennis van onroerend goed en datatechnologie. Hij was Chief Investment Officer Real Estate & Head of Real Estate Investments en lid van het managementteam van Kempen Capital Management Investments (sinds 2011). Daarvoor bekleedde hij functies bij Clarion Securities (eigendom van ING Real Estate en daarna CBRE IM) en Fortis.

 

Reageer op dit artikel