nieuws

Maarten Dalhuijsen nu bij Westvast

Loopbaan

Dalhuijsen (33) wordt ontwikkel- en projectmanager bij Westvast.

Maarten Dalhuijsen nu bij Westvast
Maarten Dalhuijsen

Voor zowel profit- als non-profit organisaties is Maarten inzetbaar in het ontwikkel- en projectmanagement. Voordat Maarten in dienst trad bij Westvast, werkte hij meer dan tien jaar in de corporatiebranche, bij verschillende corporaties in Haarlem en omstreken. In deze branche heeft hij in alle projectfases ervaring opgedaan in zowel de koop- als huursector.

Omdat Westvast haar diensten aanbiedt in verschillende branches ziet Maarten zijn overstap als kans om zijn expertise breder in te zetten. Maarten werkt op dit moment al voor een aantal organisaties aan diverse projecten.

Over Westvast

Westvast is in 1998 opgericht. Inmiddels zijn ze doorgegroeid naar een volwaardige ontwikkelingspartner in vastgoed. Zij hebben een brede ervaring in ontwikkelmanagement en projectmanagement van woningbouwprojecten. Daarnaast adviseren en begeleiden zij ook bij projecten met maatschappelijk vastgoed en zorgvastgoed.

Reageer op dit artikel