nieuws

Bart van Breukelen neemt voorzitterschap TBI over

Loopbaan

Bart van  Breukelen neemt voorzitterschap TBI over
Bart van Breukelen

Per 1 mei wordt Bart van Breukelen de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings

Daan Sperling (63) neemt met rooskleurige jaarcijfers afscheid van TBI. ‘Ik draag het bedrijf met een gerust hart over’, zegt hij aan tafel met zijn opvolger Bart van Breukelen (59) in de Cobouw. “Voldoende afstand houden en daar waar nodig kort op de bal spelen, dan komt het goed Bart.’

Daan Sperling (TBI) wordt commissaris bij ingenieursbedrijf Royal HaskoningDHV. Ook is hij voorgedragen als commissaris bij Boskalis.

De bestuurswissel komt zoals gezegd na een jaar waarin TBI goede resultaten boekte. De raad van bestuur bestaat nu uit Bart van Breukelen en Emiel Roozen. Van Breukelen was sinds 1 januari 2018 lid van de raad van bestuur en hij was voorheen directievoorzitter  van TBI-Synchroon.

Reageer op dit artikel