Bart van Breukelen neemt voorzitterschap TBI over

Bart van  Breukelen neemt voorzitterschap TBI over
Bart van Breukelen

Per 1 mei wordt Bart van Breukelen de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings

Daan Sperling (63) neemt met rooskleurige jaarcijfers afscheid van TBI. 'Ik draag het bedrijf met een gerust hart over', zegt hij aan tafel met zijn opvolger Bart van Breukelen (59) in de Cobouw. "Voldoende afstand houden en daar waar nodig kort op de bal spelen, dan komt het goed Bart.'

Daan Sperling (TBI) wordt commissaris bij ingenieursbedrijf Royal HaskoningDHV. Ook is hij voorgedragen als commissaris bij Boskalis.

De bestuurswissel komt zoals gezegd na een jaar waarin TBI goede resultaten boekte. De raad van bestuur bestaat nu uit Bart van Breukelen en Emiel Roozen. Van Breukelen was sinds 1 januari 2018 lid van de raad van bestuur en hij was voorheen directievoorzitter van TBI-Synchroon.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.