nieuws

Ties Priester en Dominique Schillings naar Aberdeen

Loopbaan

Ties Priester en Dominique Schillings naar Aberdeen
Dominique Schillings

Ties Priester en Dominique Schillings zijn aangesteld Aberdeen Standard Investments (ASI).

Zij komen het ASI-vastgoedteam aan de Zuidas versterken, Priester  als transactiemanager en Schillings als senior portefeuillemanager.

Dominique Schillings (37) komt van Primevest Capital Partners en werkte eerder bij NS Vastgoed. Zij wordt de senior portfoliomanager ten behoeve van met name de Standard Life fondsen.

Ties Priester (31) komt van BNP Paribas waar hij werkzaam was als consultant financial advisory. Hij heeft zijn sporen tevens verdiend in commercieel vastgoed. Priester wordt bij ASI verantwoordelijk voor alle aan- en verkopen van vastgoed in Nederland.

De aanstellingen zijn gedaan in het kader van de groei van de vastgoedportefeuille en het beheerd vermogen (600 miljoen euro) bij deze tak van ASI in Nederland. Dit bedrag zal als gevolg van een aantal nog op te leveren projecten dit jaar en mede door toekomstige acquisities nog verder toenemen.

Hennie Houtveen, Head of Portfolio Management & Transactions in Nederland: ‘Met de komst van Ties en Dominique is ons team op sterkte. We kunnen hierdoor nog beter inspelen op de gewenste groei van onze fondsen en mandaten in Nederland. In 2018 hebben we 8 succesvolle acquisities gedaan in logistiek (6) en kantoren (2) en is de portefeuille toegenomen met ongeveer 210 miljoen euro. Voor 2019 ligt de focus op core logistiek, woningen en binnenstedelijke kantoren.’

 

Reageer op dit artikel