nieuws

Santiago Flórez Pinto naar Fris Bedrijfsmakelaars

Loopbaan

Santiago Flórez Pinto naar Fris Bedrijfsmakelaars
Santiago Flórez Pinto

Santiago Flórez Pinto (22) is op 1 december 2018 gestart als junior analist Vastgoedbeleggingen. Met deze uitbreiding creëert Fris capaciteit om meer en complexere beleggingstransacties te doen.

Voordat hij bij Fris kwam deed Flórez Pinto kennis en ervaring op als financieel analist bij ABN Amro. ‘De groeiende en dynamische beleggingswereld heeft mij altijd al enorm aangesproken. Naast het unieke karakter, heeft Fris de professionaliteit en expertise om complexe transacties tot stand te brengen. Ik ben blij dat zij mij het podium bieden’, aldus Flórez Pinto. Bij Fris zal hij zich vooral bezighouden met het opstellen van vastgoedanalyses, het ondersteunen van de beleggingsmakelaardij en het beheren van databases en datarooms.

Fris Bedrijfsmakelaars is onderdeel van Fris, sinds 1923 uitgegroeid tot een full service vastgoeddienstverlener op het gebied van woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoek, advies, taxaties en verzekeringen. Sinds september 2017 is FRIS preferred partner van de Deutsche Immobilien-Partner (DIP). Door deze samenwerking heeft Fris zijn kennis en netwerk verder uitgebreid naar Duitsland en heeft DIP zijn kennis en netwerk uitgebreid naar Nederland.

Reageer op dit artikel