nieuws

Jopling versterkt pan-Europees woningfonds Redevco

Loopbaan

Pan-Europees vastgoedbelegger Redevco heeft woningvastgoedspecialist Nick Jopling aangesteld als lid van het Residential Investment Committee.

Jopling versterkt pan-Europees woningfonds Redevco

De benoeming volgt op de aankondiging van Redevco in december dat het met de oprichting van een fonds van 0,5 miljard euro de woningmarkt in geselecteerde landen gaat betreden.

Jopling heeft twintig jaar ervaring op de Britse woningvastgoedmarkt en werkte eerder als adviseur en makelaar bij Allsop LLP en CBRE. Zijn meest recente functie was als vastgoeddirecteur bij het aan het FTSE 250 genoteerde Grainger LLP, het grootste beursgenoteerde woningvastgoedbedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

Lokale teams

Binnen Redevco’s Residential Investment Committee, werkt Jopling samen met Manolito van Ardenne en Hans Touw. Patrick Brenninkmeijer was al benoemd tot Portfolio Director Residential en richt zich op kwaliteitsproducten en de oplevering daarvan, in nauwe samenwerking met de lokale teams van Redevco.

Hoogwaardig en duurzaam

Redevco ontwikkelt een pan-Europese woningportefeuille van ongeveer 2.500 kwalitatief hoogwaardig en duurzame woningen, gericht op het middensegment. Daarnaast is Redevco van plan de komende vijf jaar ongeveer 1.000 hoogwaardige en duurzame woningen te bouwen binnen gebouwen die het al bezit en in dezelfde verhuurlagen. Het Residential Fund richt zich in eerste instantie op beleggingen in Nederland en Duitsland, met Spanje en het Verenigd Koninkrijk als tweede focus.

Reageer op dit artikel