nieuws

Huetink ook in raad van advies MVGM International Advisory

Loopbaan

Hans Huetink treedt ook toe tot de raad van advies van MVGM International Advisory. Begin februari werd al duidelijk dat Huetink partner wordt bij  investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners. 

Huetink ook in raad van advies MVGM International Advisory
Hans Huetink

Huetink werkte tot 1 februari  16 jaar bij SNS Property Finance en rechtsopvolger Propertize. Bij Property Finance had hij de de rol van district manager en manager restructuring & recovering. Bij rechtsopvolger Propertize is hij mede verantwoordelijk geweest voor de snelle en winstgevende afbouw van de kredietportefeuille in de functie van de Vice President Loan Asset Management.

Buitenlandse beleggers

Nadat eerder bekend werd dat Huetink emplooi had gevonden bij Somerset is nu bekend geworden dat hij toetreedt tot de raad van advies van MVGM International Advisory. Deze tak van vastgoedbeheerder MVGM richt zich op advies  aan buitenlandse beleggers over de mogelijkheden van commercieel en residentieel vastgoed in de Nederlandse markt.

Reageer op dit artikel