Hoorne benoemt twee nieuwe managers

Hoorne benoemt twee nieuwe managers
Philippe Pavid

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed zijn Erwin Doorgeest en Philippe Pavid in dienst getreden. Erwin gaat aan de slag als property manager en Philippe als commercieel manager.

De komst van de nieuwe managers is het gevolg van de aanhoudende groei van het bedrijf en leidt tot een verdere verbreding van de expertise. Als commercieel manager richt Philippe Pavid zich primair op het commercieel management van de retailportefeuille van Hoorne Vastgoed. Het betreft onder meer de verhuur van winkelruimte, het onderhandelen over en afsluiten van huurovereenkomsten en het onderhouden van relaties met onder anderen filiaalbedrijven, retailers, makelaars en beleggers. Tevens wordt Philippe betrokken bij de koop en verkoop van projecten en bij het ontwikkelen en uitwerken van de toekomstvisie op het gebied van commercieel vastgoed

Erwin DoorgeestAls property manager wordt Erwin Doorgeest voor alle huurders het eerste contact. Tevens zal hij voor wat betreft het commercieel vastgoed de externe beheerders aansturen. Ook gaat hij een bijdrage leveren aan de winkel(toekomst)visie van Hoorne Vastgoed. Dat gebeurt mede op basis van zijn ruime ervaring in het commercieel vastgoed in Amsterdam en andere steden.

Erwin Doorgeest

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.