nieuws

Boag breidt team uit met Bastiaan Muilwijk

Loopbaan

Boag breidt team uit met Bastiaan Muilwijk
Bastiaan Muilwijk

Bastiaan Muilwijk (40) is als projectmanager in dienst getreden bij Boag Advies en Management.

Muilwijk zal zich bezighouden met projectmanagement- en vastgoedvraagstukken, waaronder transitieproject Benthemstraat (kantoor naar woningen), vier technische due diligence-onderzoeken in de Wijnhaven van Rotterdam en scholengemeenschappen Lucas Onderwijs en RVKO (beide in de definitief ontwerp-fase).

Muilwijk heeft ruim tien jaar ervaring als (bouw)adviseur en als projectcoördinator bij diverse ontwikkelingen en realisaties van vastgoedprojecten voor non-profit en profitorganisaties. Ook is hij niet onbekend met het begeleiden van clean room- en laboratoria-projecten. Hij heeft onder meer gewerkt bij Regio-bouw in Schiphol-Rijk, Mapper Lithography in Delft en Blanksma Bouw te Alphen aan den Rijn.

Reageer op dit artikel