nieuws

Roger Schouten naar Bouwinvest

Loopbaan

Roger Schouten (1985) is in dienst getreden bij Bouwinvest als acquisition manager retail.

Roger Schouten naar Bouwinvest
Roger Schouten

Schouten moet bijdragen aan het doel van het Retail Fund om te groeien naar 1,1 miljard euro beheerd vermogen in 2021. Hij heeft ruim zeven jaar ervaring in de winkelvastgoedbranche vanuit diverse perspectieven. Hij werkte onder meer bij Jumbo en Locatus en heeft kennis van acquisitie- en relatiemanagement. Het acquisitieteam bestaat verder uit Barbara Sleijffers in de functie van acquisition manager retail en Frans van Burk die werkzaam is als associate acquisition management.

Het Bouwinvest Retail Fund investeert namens institutionele beleggers, zoals Nederlandse pensioenfondsen, in winkelvastgoed in de drukste winkelstraten van de grootste winkelsteden en van Nederland (‘experience’) en in buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (‘convenience’). Momenteel heeft het Retail Fund vijf klanten en bedraagt het beheerd vermogen 900 miljoen euro (medio 2018).

Reageer op dit artikel