nieuws

Michiel Santing benoemd tot directeur bij BNP Paribas

Loopbaan

Michiel Santing wordt lid van de International Investment Group (IIG) om de  Europese markt, met name in Spanje, Italië, de Benelux, CEE en Ierland,  te versterken.

Michiel Santing benoemd tot directeur bij BNP Paribas
Michiel Santing

Hij zal werken vanuit Amsterdam, waar hij sinds 2011 werkt bij BNP Paribas Real Estate.

Michiel Santing, 33, heeft 10 jaar ervaring in commercieel vastgoed en vermogensbeheer. Voordat hij bij BNP Paribas Real Estate kwam, verbleef hij een jaar bij DTZ Zadelhoff. In 2011 begon Michiel bij BNP Paribas Real Estate binnen het Asset Management-team en werkte hij aan het beheer van grote gemengde portefeuilles en transacties. In 2014 verhuisde Michiel naar het Capital Markets-team als consultant en werd vervolgens in januari 2018 gepromoveerd tot Associate Director met volledige verantwoordelijkheid voor de groei van de Nederlandse kapitaalmarktactiviteiten. Michiel heeft een bachelor van de Hanzehogeschool en een master in internationaal onroerend goed aan de Kingston University in Londen.

‘Michiel heeft een schat aan ervaring opgedaan in Europese vastgoedmarkten met een internationale uitstraling die van onschatbare waarde zal zijn voor de kennis en mogelijkheden van onze Europese Capital Markets. Michiel zal een belangrijke rol spelen bij het behalen van de groeidoelstellingen van Capital Markets van het bedrijf en het opbouwen van een sterke beleggersdekking op een pan-Europees niveau’, zegt Aymeric Le Roux, uitvoerend directeur van International Advisory & Alliances. Michiel werkt onder Aymeric Le Roux en Larry Young – Head of International Investment Group (IIG).

 

Reageer op dit artikel