nieuws

Elies Koot naar Boelens de Gruyter

Loopbaan

Elies Koot naar Boelens de Gruyter
Elies Koot Boelens de Gruyter

Elies Koot (31) treedt op 1 februari 2019 in dienst bij vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter als senior projectontwikkelaar.

Koot was hiervoor projectontwikkelaar bij Dura Vermeer en KondorWessels Vastgoed. Zij heeft een master Real Estate behaald aan de TU Eindhoven.

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is specialist in binnenstedelijke herontwikkeling. Boelens de Gruyter vindt het een uitdaging om bestaande gebouwen te transformeren om ze een duurzame nieuwe toekomst te geven. Maar ook om bestaande binnenstedelijke gebieden te herontwikkelen tot een compleet nieuwe bestemming. Voorbeelden zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat. Maar ook de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in Den Bosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Reageer op dit artikel