nieuws

Driss Aarab volgt Bert Melles op als directeur van abcnova Holding

Loopbaan

Driss Aarab (40) is per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie van abcnova Holding. Bert Melles, één van de oprichters van het bedrijf, heeft aangegeven per 1 januari 2019 terug te treden uit de directie van abcnova Holding.

Driss Aarab volgt Bert Melles op als directeur van abcnova Holding

Voorlopig blijft hij nog wel actief binnen een aantal projecten. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld  bij de opbouw van het bedrijf, waar inmiddels circa 90 professionals werken aan vraagstukken en projecten. Het directieteam van abcnova Holding bestaat met deze directiewisseling uit Ruben Hümmels en Driss Aarab.

Aarab is sinds 2005 werkzaam bij abcnova, toen nog Smitshoek Melles & Partners, en doorliep hier een carrière van junior projectleider tot senior projectmanager. Sinds 2014 is hij  als managing partner verantwoordelijk voor abcnova Real Estate Project Managers, de tak die zich richt op commerciële vastgoedpartijen

Reageer op dit artikel