Cushman & Wakefield benoemt topbestuurders

Cushman & Wakefield benoemt topbestuurders

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft onlangs een cfo, coo en head of compliance benoemd voor de Nederlandse organisatie.

De benoemingen maken deel uit van de nieuwe focus van de organisatie op strategisch advies en werken in partnerschap voor opdrachtgevers. Topman Jeroen Lokerse kondigde de nieuwe koers in november 2018 aan in een interview met Vastgoedmarkt.

Peter van Woerkum (42) is benoemd tot chief operating officer. Van Woerkum maakte carrière bij onder meer Deloitte, ING Real Estate en ING Lease. Meest recent begeleidde hij bedrijven in uiteenlopende sectoren met grote transformaties vanuit Bolster.

Peter van Woerkum
Peter van Woerkum

In december 2018 is Rene van Nunen (45) benoemd tot chief financial officer. Van Nunen heeft jarenlange ervaring als finance executive bij onder meer ABN Amro, IBM en PwC. Meest recent begeleidde hij de internationale fusie tussen ABN Amro Commercial Finance en ABN Amro Lease.

René van Nunen
René van Nunen

Per 1 januari 2019 is Ilse Roeleveld-Schmidt (63) gestart als head of compliance van de Nederlandse Cushman & Wakefield organisatie. Schmidt heeft onder meer gewerkt voor De Nederlandsche Bank en voor ING Real Estate. Meest recent werkte zij als head of compliance voor Rabobank Vastgoedgroep en FGH Bank.

Ilse Roeleveld-Schmidt
Ilse Roeleveld-Schmidt

Van Woerkum en Van Nunen maken deel uit van het leadership team van Cushman & Wakefield Nederland dat verder wordt gevormd door Jeroen Lokerse (ceo), Frank Adema (head of Valuation & Advisory), Arjen Boesveldt (head of Retail), Mathijs Flierman (head of Capital Markets), Jan Verhaegh (head of Industrial) en Elsbeth Quispel (head of Strategy & Innovation).

Jeroen Lokerse, ceo Cushman & Wakefield Nederland: 'Met deze benoemingen hebben we een stabiele organisatiestructuur gevormd van waaruit we actief invulling kunnen geven aan onze nieuwe positionering en ambities. Die zijn gericht op het begeleiden van opdrachtgevers om tot de beste vastgoedbeslissingen en vastgoedoplossingen te komen.'

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.